Twój partner w mobilnym biznesie
Z roku na rok mobilnych punktów gastronomicznych w Polsce przybywa. Segment street foodów to dynamicznie rozwijająca się gałąź gastronomi, która potrafi w szybkim czasie odpowiedzieć na potrzeby rynku. W przeciwieństwie do lokali stacjonarnych mobilne punkty gastronomiczne są zawsze tam gdzie coś się dzieje, nie mają stałych godzin pracy oraz miejsca. Różnorodność oferowanych usług w sklepach mobilnych czy też dań serwowanych w mobilnych restauracjach jest trudna do jednolitego sklasyfikowania i bez wątpienia wymaga indywidualnych rozwiązań. Aby sprostać potrzebą rynku wprowadziliśmy do stałej oferty sprzedażowej nie tylko
przyczepy gastronomiczne, ale również pojazdy z pełną adaptacją gastronomiczną.
Food truck
|
|
Food truck to nie tylko bardzo reprezentatywne rozwiązanie w dziedzinie mobilnych pojazdów , ale również większa mobilność i niezależność ogrzewania wnętrza. Pojazd wraz z zabudową może być dostosowany zarówno do użytkowników prawa jazdy kat. B jak i do tych, którzy posiadają kat. E. Food trucki często wspierają handel sklepów stacjonarnych, ale również mogą być doposażone w kabiny sypialne, dzięki czemu stanowią mobilny sklep z sypialnią. |

|
Przyczepa gastronomiczna
|
|
To rozwiązanie, które mimo braku możliwości samodzielnego poruszania się nie odstępuje na krok food truckom. Zaletą przyczep gastronomicznych jest nie tylko cena zakupu, ale również koszt eksploatacji, który w przypadku food trucków będzie wyższy. O rodzaju adaptacji przyczepy gastronomicznej decyduje Klient i jego pomysł na biznes. W ofercie przyczep gastronomicznych można wyróżnić te, które należą do podstawowego katalogu produktów min. imbis, naleśnikarka, smażalnia ryb, sprzedaż pieczywa, ale i również takie, które cechują się wyjątkową indywidualnością np. przyczepa do ładowania telefonów komórkowych, pizzeria z piecem opalanym drewnem. |
